💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Pokiaľ ste našimi zákazníkmi, poprípade uvažujete o tom, že si malý kus Kambodže do svojej kuchyne zaobstaráte aj vy, vedzte, že týmto nákupom neurobíte radosť len nám, ale predovšetkým podporíte rodiny farmárov žijúcich v kambodžskej oblasti Kampot, kde je nami ponúkané korenie pestované.

Pomoc je potrebná - ale účinná

Títo ľudia každý deň vstávajú do podstatne rozdielnej reality, než na akú sme zvyknutí u nás v modernom európskom prostredí. Aj keď u nás rada vecí nefunguje tak, ako by mala, drvivá väčšina z nás má aspoň istotu záchrannej sociálnej a zdravotnej siete, ktoré nám tzv. kryjú chrbát a dokážu pomôcť, keď je najhoršie.

Bohužiaľ v Kambodži nič také nepoznajú. Celá zem sa ešte stále spamätáva z neľahkej minulosti a pre každú z miestnych rodín platí nutnosť postarať sa sama o seba, keďže to za ňu nikto iný neurobí. Nedostupná lekárska pomoc, veľmi strohý vzdelávací systém a chabý trh práce sú dôvodom, prečo je tu život výrazne odlišný od toho nášho.

Z hodnôt Kambodžanov by sme sa mohli veľa naučiť

Aj napriek tomu je život medzi pralesmi a plantážami s korením rýdzejší, a možno aj šťastnejší. Pokiaľ by ste chceli v Kambodži nájsť osobu, ktorá nie je pozitívna a neustále sa nesmeje od ucha k uchu, hľadali by ste skutočne dlho. Títo ľudia sa totiž zo svojho mála naučili urobiť veľké bohatstvo a každú maličkosť brať ako príležitosť k radosti.

A presne to je dôvod, prečo chceme medzi nami Európanmi a pozitívnymi Kambodžanmi uzavrieť výmenný obchod. My Európania pošleme do Kambodže kus nášho západného bohatstva, za ktoré si miestni farmári dovolia zdravotnú starostlivosť a pošlú svoje deti do škôl. Oni na oplátku prevoňajú naše kuchyne jedinečným Kampotským korením a naučia nás, že to najväčšie bohatstvo sa neskrýva na bankových účtoch, ale v našich srdciach a v spôsobe, akým nazeráme na svet okolo nás.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments