💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Tento druh našej soli z Kampotu je doslova na vrchole chuťovej pyramídy. Jeho tvar pripomína krásne veľké kryštály pyramídy. Tieto vzácne gurmánske kúsky soľných vločiek získali tohtoročné ocenenie GREAT TASTE nielen pre svoj krásny vzhľad, ale predovšetkým pre svoju skvelú chuť, ktorú porotcovia ohodnotili ako kvetinovú, sviežu, príjemnú a chrumkavú pri žuvaní s dokonale vyváženým pomerom slanosti.

Skrátka - je to dokonalý partner a doplnok k nášmu Kampotskému koreniu, pretože tak ako kvalitné korenie má viac chutiť ako páliť, tak aj kvalitná soľ má viac chutiť ako soliť.

A čo vlastne znamenajú salt flakes? Sú to najväčšie soľné pyramídy alebo vločková soľ, ktorá sa zbiera z povrchu morských salín, kde sa soľ získava z morskej vody pomocou slnečného žiarenia. Pri tom sa morská voda odparuje a na jej povrchu sa soľ vyzráža do úhľadných kryštálikov pripomínajúcich snehové vločky. Aj preto sa nazýva vločková soľ.

Má najvyššiu čistotu, vyvážené zloženie a nezanecháva žiadnu uhlíkovú stopu, pretože sa musí vyrábať ručne kvôli krehkosti kryštálov. Výroba je preto tiež veľmi obmedzená a táto vločková soľ sa bežne nepoužíva ako klasická kamenná soľ, ktorú kupujeme v obchodoch. Okrem toho ju opäť zbierajú tradičné kampotské farmárske rodiny udržateľným a ekologickým spôsobom.

Na čo sa používa? Najväčšie kryštáliky v tvare vločiek majú pyramídový tvar a najčastejšie sa používajú na dotvorenie vareného jedla pri jeho servírovaní, t. j. pri podávaní, čím sa tanier mení na malé umelecké dielo. Samotné kryštáliky môžete ochutnať aj samostatne - sú veľmi chutné a príjemné, takže sa nemusíte obávať väčších kúskov.

Kryštáliky sú krásne ploché, takže sa rozpúšťajú rýchlejšie a rovnomernejšie.

Vločková soľ je vhodná do slaných aj sladkých jedál. Nie je nič lepšie ako čokoládová pena alebo slané karamelové koláčiky zdobené jemnými soľnými vločkami, ktoré dávajú jasne najavo, že to s varením myslíte vážne a chcete sa o svojich hostí postarať.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments