💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Matteo de Carli a ďalší michelinskí šéfkuchári využívajú vo svojej kuchyni zásadne korenie pestované v Kampote. Dôvod? Jeho jedinečná chuť, ktorá dokáže pozdvihnúť každý michelinský pokrm na najvyšší level. Nemusíte však byť šéfkuchár ovenčený hviezdičkami, aby ste pomocou korenia z Kampotu vykúzlili jedlo, ktoré bude milovať každý, kto ho ochutná.

Kampotské korenie nie je ani zďaleka podobné koreniam kupovaných v supermarketoch. Jeho chuť je špecifickejšia a ďaleko intenzívnejšia, čo je tiež dôvod, prečo mu dať v pokrme doposiaľ nevídaný priestor.

Aby chuť Kampotského korenia vynikla, nie je nutné používať gramy a gramy tejto drahocennej koreniny. Stačí ho len spárovať s tými správnymi surovinami. Dokonalým príkladom toho, že v jednoduchosti môže byť sila korenia, je japonský recept úpravy strukov edamame. Tie vďaka koreniu nadobúdajú neuveriteľne lahodnú chuť, v ktorej sa prejavujú exotické chuťové tóny exportované z Kambodže.

Pri používaní korenia je vždy nutné myslieť na to, že podobne ako soľ, chuť surovín zintenzívňuje. Zároveň s tým ju ale aj mení. Dáva jej totiž tú ľahko zemitú a exotickú chuť, ktorá je práve tajomstvom známych michelinských šéfkuchárov.

Môže sa to zdať zvláštne, ale chuť korenia sa nehodí len do tradičných slaných pokrmov. Korenie dokáže efektívne podporiť tiež chuť dezertov či miešaných nápojov; stačí len trochu experimentovať. Verte však, že nadrvené zrnká korenia kombinované s jahodami okamžite prebudia pozornosť všetkých vašich hostí a posadia ich do kresla.

Nebojte sa využívať tiež dekoratívne schopnosti korenia. Kuracie mäso pripravené v tvrdej kruste z korenia či guličky korenia ležérne sa povaľujúce v čerstvej omáčke z korenia sú záležitosťou, ktorá bude lahodiť nielen chuťovým pohárikom, ale tiež oku stravníka.

Skrátka a dobre, nebojte sa korenia, zoznamujte sa s ním, hrajte sa s ním, objavujte s ním úplne neznáme kulinárske možnosti a prekvapujte ním tých, pre ktorých varíte najradšej.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments