💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Šampanské medzi korením, ktoré s bielym korením, čo poznáte, nemá nič spoločné. Dodnes si pamätáme, ako naňho reagovali najlepší českí šéfkuchári: „S bielym korením mi sem ani nechoďte, veď smrdí.“ No a nakoniec väčšina z nich biele korenie skúsila a rada ho používa. Prečo? Pretože pravé biele korenie dokonale a jemne podkresľuje každé jedlo, bez toho, aby ste ho takmer cítili.

V čom je teda rozdiel medzi bielym  korením z obchodu a naším bielym korením?

Klasické biele korenia v obchodoch sú lúpané z nedozretého čierneho korenia a majú tendenciu zatuchnúť, preto ho nikto nemá rád. Pravé biele korenie sa má však lúpať až zo zrelého červeného korenia, a vďaka tomu získa vlastnosti, pre ktoré ho vyhľadávajú najlepší svetoví šéfkuchári – nežne otvára chuťové poháriky a znásobuje chute v jedle! Pásiky na bielom Kampotskom korení naviac znamenajú, že každá z guličiek je olúpaná ručne, nie strojom, takže si zachová maximum svojich živín a chutí.

Smetanovo biele guličky sú opakom aromatického červeného korenia – jemná smotanová vôňa s tónmi cédrového dreva a citrusov sa úplne nenápadne vkradne do jedla. Prvé sekundy necítite nič, ale potom sa všetky chute rozohrajú v puse na maximum, a aj úplne jednoduché jedlo sa stane gurmánskym zážitkom.

Vedeli ste, ako sa získava pravé biele korenie?

Je to jadierko pravého červeného korenia, ktoré sa získava jeho namočením do vody a olúpaním šupky.

Ako ho používať v kuchyni?

Biele Kampotské korenie je kráľom, ktorý sa hodí na všetko. Nám najviac učarovalo pri grilování s tmavým mäsom, fantastické je namleté na syroch a syrových pokrmoch, páruje sa tiež rado s vínom a tapas. Výborne vyladí zeleninové polievky, halušky, pestá, čokoľvek so zemiakmi, cestoviny, domáce pečivo, ázijskú kuchyňu, či nátierky. V českej kuchyni dalo nový rozmer tradičným svetlým omáčkam ako je sviečková.

Vo vašom vrecku alebo skúmavke sa vždy nachádza čerstvé Kampotské korenie balené ručne najneskôr  mesiac pred predajom pod našou kontrolou. V tom je náš obrovský rozdiel oproti konkurencii, ktorý najlepšie poznáte vy – naši zákazníci, a to na chuti korenia. Práve čerstvosť u bieleho korenia je obzvlášť dôležitá pre to, aby nezatuchlo.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments