💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Pozvali sme slávneho talianskeho šéfkuchára Matteo De Carli na grilovačku - zaujímalo nás, ako totiž grilujú tí najlepší. Výsledok nás prekvapil! Jednoduché kombinácie, pár kvalitných surovín a za pár minút bolo hotovo. Čo sme sa od neho naučili?

Nečakajte a prekvapte hostí pred grilovaním 

Ešte než sme rozpálili gril, Matteo urobil päťminútové carpaccio z lososa s citrónom, bylinkami a červeným Kampotským korením - to nás úplne dostalo a prvých hladovcov na chvíľu zasýtilo!

Stačí pár kvalitných surovín 

Matteo potom začal na gril dávať neobvyklú kombináciu - chobotnicu, šťavnatý kurací steak, veľké kusy zemiakov, zeleninu a cesnak- všetko dochutené iba kvalitnou soľou a Kampotským korením.

Domáca omáčka 

Zahoďte kupované omáčky a pripravte si vopred svoju vlastnú - trebárs z lyofilizovaného Kampotského korenia - je tak skvelá, že ju dámy skúšaly aj s melónom. Hodí sa na namáčanie skrátka ku všetkému! Matteo ju redukoval slivovicou, výsledná chuť bola o to viac prekvapujúca.

Čerstvosť

Len mäso nestačí! Urobte ako základ fresh šalát s jahodami, naňho potom položte veggie aj mäsové varianty podľa chuti hostí. Pretože keď grilujete jednoducho a s čerstvými ingredienciami, tak už potrebujete jediné – finálnu chuť, ktorá je pomyselnou zlatou bodkou– trebárs práve čerstvo pomleté korenie na čomkoľvek, čo dávate na gril.

Kombinácie chutí 

Sladká, slaná, kyslá, horká – chute spojujte, neoddeľujte! Preto skvele funguje zeleninový šalát so sladkým ovocím navrchu, preto sa hostia rozplývajú nad zmrzlinou, na ktorú neočakávane nameliete čerstvé červené korenie – akákoľvek chuť naviac v jedle ho pozdvihne na ďalší level – nebojte sa experimentov a budete šéfkuchárom všetkých grilovačiek!

Buon Appetito!

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments