💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Leto je tu a s ním sa pomaly, ale isto začína svadobná sezóna. Či už ste tento rok pozvaní len na jednu svadobnú udalosť, alebo vás čaká maratón bielych šiat a veselia, určite budete musieť vymyslieť, čo dáte svojim svadobčanom ako svadobný dar. A to môže byť pre niektorých veľmi ťažká úloha.

Čím obdarovať svadobčanov, aby ste im vyjadrili radosť z ich veľkého životného okamihu, a zároveň nenarušili vlastný rodinný rozpočet? Ak svadobčanov dobre poznáte, pravdepodobne budete hneď vedieť, čo im urobí radosť. Ako však vyriešiť svadobný dar, keď si nie ste celkom istí?

V takom prípade je dobré darovať niečo praktické, čo im urobí radosť a čo využijú. Zabudnite na malé spotrebiče, ako je mixér alebo vysávač. Tie sú síce praktické, ale veľa radosti sa v nich neskrýva. Musíte ísť na vec úplne od lesa a darovať darček s prímesou originality, luxusu a praktickosti.

Všetky tieto kritériá dokonalého svadobného daru spĺňa prémiové korenie, ktoré sa dováža až z Kampotu v Kambodži. Ponúkame ho v luxusnom darčekovom balení, vďaka ktorému vaši svadobní hostia uvidia, že vám na nich naozaj záleží a dali ste si s výberom darčeka záležať.

Okrem toho je korenie jedným zo základných kameňov každej kuchyne, takže určite nezapadne medzi ostatné fádne darčeky, ktoré budú zaberať miesto v domácnosti novomanželov. Prémiové korenie s radosťou hneď zaradia do svojho kuchynského vybavenia, najmä ak k nemu pridáte jeden z našich kvalitných mlynčekov, ktoré im umožnia okamžite vylepšiť pokrmy tým najlepším korením na svete.

Okrem toho nezabudnite novomanželom povedať, že sa im do rúk dostalo korenie, ktoré pomáha farmárom, ktorí ho vypestovali, takže nakoniec svojím nákupom urobíte radosť nielen novomanželom, ale aj tým v ďalekej Kambodži.

A ak ste sami nevesta alebo ženích, naše korenie vyzerá krásne aj ako malé pohostenie pre hostí na svadobnom stole. Neváhajte nám napísať a my pre vašich hostí pripravíme svadobné pozornosti na mieru!

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments