💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Doba covidová zavrela väčšinu z nás na nejaký čas doma. Zistili sme, že naše okolie sa delí na dva druhy „domácich pracovníkov”. Tí prví vstanú, oblečú sa, prípadne sa aj namaľujú, ako keby išli do práce, a takto upravení usadnú k svojim notebookom. A potom je druhý typ, ktorý rýchlo vymení pyžamo za domáce tepláky a úplne strapatí s ešte nedopitou kávou usadajú k svojim strojom päť minút pred začiatkom porady. Do ktorej skupiny patríte vy? 

Človek má doma oveľa viac času na experimentovanie - aj pri varení

Nech tak či onak – jedno sa tejto zvláštnej dobe musí nechať. Človek naraz dochádza len z postele k pracovnému stolu, vďaka čomu má podstatne viac času. My sme sa rozhodli tento čas využiť produktívne a smelo sme sa pustili do gastro pokusov na vyššej úrovni.

Než sme sa prebudili z koreneného ošiaľu, používali sme korenie, ktoré sme zrovna mali doma. Akonáhle sme však naše „domáce” korenie nahradili bielym Kampotským korením, povýšilo akékoľvek naše jedlo z „výborné“ na „vstupenku do gastronomického neba“. A potom už nám nebolo pomoci – brali sme korenie po korení a skúšali, čo urobí Kampotské korenie s rybou, našou obľúbenou pomazánkou a ako sa naňho bude tváriť hovädzie. Asi vás neprekvapí, že výsledok bol vždy famózny.

Využite vzniknutú situáciu a experimentujte! Či už sami, s partnerom, rodinou či priateľmi, dochuťte svoje obľúbené recepty Kampotským korením a pozdvihnite ich na novú úroveň. Odmenou vám bude nielen spokojné bruško a nezabudnuteľný chuťový zážitok, ale aj to, že s každým otočením mlynčeka robíte svet o štipku lepším.

Kampotské korenie totiž vykupujeme výhradne od farmárov, ktorí sú pre nás už niečo ako rodina. Zdieľajú s nami v tejto neľahkej dobe svoje starosti, pretože kvôli koronavírusu zostali odrezaní od sveta a od turistov. Preto keď zakúpite naše Kampotské korenie, urobíte radosť nielen sebe alebo svojim blízkym, ale tiež našim farmárom, ktorým tak dáte najavo, že ich úsilie neprichádza nazmar.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments