💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

14. február býva už tradične označovaný ako sviatok všetkých zamilovaných, ktorí si v tento deň navzájom odhaľujú svoje city a vymieňajú najrôznejšie dary. Ako sa hovorí, láska prechádza žalúdkom, takže pokiaľ chcete svojej drahej polovičke naozaj dokázať, ako moc ju milujete, máme pre vás originálny spôsob. 

Láska nosí tmavočervenú farbu

Nie je totiž lepšie vyznanie lásky než uvariť perfektné jedlo s tým najlepším korením na svete. Ale pozor, nebol by to ten správny Valentín, pokiaľ by sa nejednalo o špeciálny druh sýto červeného korenia s plamennými tónmi odpovedajúcimi žiaru vašej lásky.

Tmavočervené korenie z Kampotu je špecialitou a bez nadsázky ho môžeme prirovnať k výberu z hrozna. Plody piepora sa v tomto prípade zbierajú v momente, kedy je korenie skutočne perfektne zrelé. Po zbere a dôkladnej selekcii tých správnych zrniek sa plody sušia na slnku, kde získavajú svoju charakteristickú červenohnedú kresbu. Je to tak vybraná selekcia tých najlepších guličiek červeného Kampotského korenia.

Vôňa sušeného ovocia a voňavých tyčiniek. Prekvapuje však svojím širokým využitím

Podobne ako žíhaná farba je nezameniteľná aj ich chuť, ktorá má nádych sušených brusníc; je kvetinová a silne ovocná. Tieto zrnká sú perfektné do krémových omáčiek, ktorých jemnosti dodajú ten správny výraz, ale zároveň v nich vytvárajú veľmi zaujímavú mozaiku. Hodia sa taktiež k pečeným a údeným rybám a k bielemu vínu. Vyskúšali sme ho tiež s morskými plodmi či zeleninou a oproti klasickému červenému Kampotskému koreniu nás prekvapila zosilnená chuť a aróma.

Prečo teda neprichystať práve na Valentína perfektné menu, ktoré si obaja užijete v mihotajúcom sa svetle zapálených sviečok, ktoré naladí tú správnu atmosféru. Vďaka svojim schopnostiam vám korenie príjemne rozprúdi krv v tele, čo nie je na valentínsky večer nikdy na zahodenie.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments