💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Už niekoľko rokov vám s radosťou ukazujeme, že aj dizajnové veci môžu byť užitočné alebo dokonca udržateľné. Teraz vám prinášame ďalšie novinky v podobe darčekových súprav a stojanov vyrobených zo zachráneného kartónu z Českej republiky, ktoré dokazujú, že aj z recyklovateľných materiálov môžu byť luxusné a dizajnové obaly. Stačí niekoľko vzdelaných a šikovných rúk!

Áno. Naše nové darčekové sady a stojany na sklenené tuby s Kampotským korením boli skutočne z kartónu určeného na jednoduché zlisovanie. Osud však nie je vždy jednoznačný, a tak sa aj tohto kartónu chopili šikovní ľudia a citlivo ho pretvorili na dizajnové kúsky s originálnym a minimalistickým vzhľadom, ktorými sa budete chcieť pochváliť. Udržateľnosť, ľahkosť a praktickosť. Zamilujte sa spolu s nami!

Šetrné k lesom

Zachránený kartón, ktorý sa používa v našich sadách, má certifikát FSC (Forest Stewardship Council), ktorý jednoducho zaručuje, že výrobky podporujú ekologicky najšetrnejšie lesné hospodárstvo. Táto certifikácia vo veľkej miere zabraňuje nelegálnej ťažbe dreva v lesoch u nás a v celej Európe. Naše obaly sú od samého začiatku maximálne udržateľné a šetrné k životnému prostrediu.

Okrem toho sa päť- až sedemvrstvová vlnitá lepenka použitá na špeciálnu tvrdenú lepenku môže recyklovať až trikrát, čo podporuje základný cieľ tejto myšlienky: neplytvať!

Odolnosť materiálu je podobná ako u masívneho dreva

Čo ak sa mi na stojan vyleje voda? Nevadí! Naše darčekové obaly a doplnky vyrobené zo zachránenej udržateľnej lepenky majú špeciálnu povrchovú úpravu, vďaka ktorej vám budú slúžiť dlhé roky a budú jedným z najodolnejších materiálov, ktoré máte doma. Samozrejme, že z nich pravdepodobne nikdy nevyrobíte lodičku, ale trochu vody na kuchynskej linke ich naozaj nezničí. Koniec koncov, je to ten istý materiál, z ktorého spoločnosť Kartoons vyrába napríklad pohovky a záťažový nábytok. ☺

Niektoré modely sú tiež vystužené inými materiálmi, ako sú dosky MDF alebo drevené lišty, aby boli odolnejšie. Naše darčekové krabice a stojany sú tiež vystužené krásnymi dizajnovými dubovými doskami, vďaka čomu sú mimoriadne pevné.

Spolupráca, ktorá zahreje pri srdci

Na spoluprácu si vyberáme firmy, ktoré sú jedinečné svojimi výrobkami, myslia na život okolo seba a o ktorých vieme, že náš spoločný výsledok bude stáť za to.

Okamžite sme si zamilovali minimalizmus, ktorý Kartoons priniesol na trh a prenikol do veľkých dizajnérskych domov u nás aj v zahraničí. Máme slabosť pre prírodné materiály, pretože aj náš vlajkový produkt, ktorým je Kampotské korenie, nám dala sama príroda s pomocou farmárov. Všetko je ručne vyrobené, všetko je čo najšetrnejšie a ošetrené láskavými rukami, ktoré vedia, ako vyrobiť kvalitné výrobky a dizajnové skvosty.

Vedeli ste, že...

... Vo svete sa prvé kolekcie výrobkov z lepenky (napr. nábytku) objavili v 70. rokoch 20. storočia? Pred desiatkami rokov ľudia vedeli, že kartón rozhodne nie je obyčajný papier. Kartón má neuveriteľnú pevnosť a nosnosť, je ľahký a ľahko sa obrába. Vďaka moderným laserovým technikám sa z neho dajú vytvoriť skutočné dizajnové skvosty, ktoré naplnia svoj potenciál a stanú sa dokonalým bytovým doplnkom.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments