💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Dal by som si kávu, s mliekom a čiernym korením, ďakujem.“ Asi každý čašník v kaviarni by po tejto objednávke len neveriacky hľadel na zákazníka a kládol si otázku, či si z neho dotyčný nerobí srandu. Verte tomu alebo nie, čierna káva si však s korením prekvapivo rozumie podobne ako veľa ďalších receptúr. Pokiaľ teda patríte medzi tých, ktorí majú radi veci trochu inak, dnešný článok sa vám bude určite páčiť.

Kto by si kedy pomyslel, že si bude korenie perfektne rozumieť so zmrzlinou. Nie, že by sa čierne zrnká drvili s mliekom a následne mrazili, ale pokiaľ si čerstvé a kvalitné korenie, napríklad to červené z Kampotu, nadrvíte a jemne s ním zasypete najmä zmrzliny s pridanou ovocnou zložkou, pravdepodobne budete príjemne prekvapení. Korenie totiž dokáže danú ovocnú chuť v zmrzline príjemne podporiť a zvýrazniť.

Práve s ovocím si totiž korenie rozumie veľmi dobre. Vyložene priateľský vzťah má hlavne s červeným ovocím, predovšetkým s lesnými plodmi, jahodami a ďalšími bobuľovinami, ktoré dozrievajú v letných mesiacoch. Korenie dodáva slnečným lúčom, ktoré sa v nich ukrývajú, jemne ohnivý nádych, ktorý nás osobne neskutočne baví.

Pokiaľ nepatríte medzi tých, ktorí odbavujú raňajky a radi raňajkujete zdravo, pravdepodobne ste už mali tú česť s ovsenými vločkami. Tie vás ale môžu časom omrzieť. V tom prípade prichádza na rad štipka korenia, ktorá dodá vločkám zaujímavú chuť, a ešte k tomu vám pomôže vo vašej snahe dodržiavať zdravý jedálniček a zhodiť pár kilogramov.

Za zdravú pochúťku sa v primeranom množstve dá považovať tiež naše prírodné orechové maslo s červeným korením. Koho by však napadlo, že orechovú chuť skvele vylepší troška korenia, vďaka ktorej sa z masla stane ešte lepšia záležitosť, ktorú si môžete pridať do ovsenej kaše či smoothie.

Zdravou záležitosťou je určite aj jogurt na slaný spôsob. Napríklad grécky jogurt s trochou cesnaku a chuťovo jedinečným Kampotským korením dokáže byť nevšednou alternatívou k sladkým jogurtom. Zároveň sa skvele hodí aj ako omáčka k zelenine.

A v neposlednej rade sa vráťme k tomu netradičnému želaniu zákazníka v kaviarni. Korenie si s kávou skutočne zaujímavo rozumie, a pokiaľ si pár nadrvených vráskavých guličiek pridáte do svojho milovaného espressa, určite z kaviarne vyletíte osviežení a plní energie, ako čertík z krabičky.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments