Dovolenka v Ázii sa stala v posledných rokoch malým fenoménom, ktorý začína ohrozovať dokonca aj všetkými Čechmi toľko milované Chorvátsko. Letieť na dovolenku do Ázie však nie je len tak. Tento kontinent ponúka celú radu zaujímavých zemí, nespočetné množstvo úžasných miest a bezbrehý počet aktivít, ktoré sa tu dajú podniknúť.

Vietnam, Thajsko, Bali, to všetko sú notoricky známe destinácie, kde si môžete vyskúšať surfovanie, stretnúť veľa zaujímavých ľudí z celého sveta, dobre a lacno sa tu najesť a skvele si odpočinúť. A potom je tu Kambodža, magická krajina plná večne usmiatych ľudí, ktorá je jedným z posledných skutočných čriepkov ďalekého východu.

Surfovať sa tu síce nedá, všetko ostatné je tu však niekoľkonásobne zaujímavejšie. Nájdete tu dostatok možností, ako sa ubytovať u miestnych, miera turistického ruchu sa drží v znesiteľných medziach a zhon a chaos sa Kambodži doposiaľ vyhýba oblúkom. Vďaka tomu tento malý raj na Zemi dokáže ponúknuť niečo, čo vyššie zmieňovaným krajinám proste chýba. Je to autenticita, vďaka ktorej budete môcť túto krajinu spoznať zo všetkých jej stránok.

Aby ste mohli Kambodžu objaviť takú, aká v skutočnosti je, je treba, aby vám ju najlepšie ukázal niekto, kto tu žije, teda niekto miestny. Práve tunajšia komunita má kľúče od dverí, ktoré sú inak klasickým cestovkám pevne uzamknuté. A tieto dvere nemusia nutne viesť na ostatným utajené miesta. Aj keď navštívite rovnaké pamiatky a budete sa prechádzať po rovnakých miestach ako ostatní turisti, váš zážitok môže byť úplne iný.

Pokiaľ do týchto dverí vstúpite, objavíte malý kus Ázie s neuveriteľným množstvom historických miest, ktorých zoznam Angkorom ešte len začína. Budete sa môcť pozrieť na okúzľujúce prírodné scenérie akoby vytrhnuté z historických pohľadníc.

Tým najúžasnejším, čo Kambodža ponúka, sú však sami ľudia, ktorí tu žijú. Byť sú v ich tvárach stále vpísané hrôzy, ktoré sa tu stali počas vyčíňania červených Khmérov, široký úsmev od ucha k uchu a oči plné radosti sú dôvodom, prečo sa aj pre nás stala Kambodža druhým domovom.

Práve vďaka týmto ľuďom sme spoznali sami seba a našli životné poslanie, ktorým je čo najviac miestnym pomáhať. A to nielen cez Kampotské korenie, ktoré pestujú na svojich farmách, ale taktiež cez vás, ktorým ukazujeme, akou úžasnou krajinou Kambodža je.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments