💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Či už kupujete korenie v klasických obchodoch, alebo si radi priplatíte za kvalitu a autentickú chuť toho najlepšieho korenia na svete, vždy je dobré mať po ruke mlynček, aby ste vyzdvihli všetky chute a vône ukryté v guľôčke korenia. Najlepším spôsobom je kvalitný mlynček, ktorý zrnká nielen dokonale pomelie, ale je naň aj radosť pozerať. Pripravili sme pre vás mlynčeky, ktoré sa stanú dizajnovou ozdobou každej kuchynskej linky alebo ostrovčeka.

Určite máte v obývačke niekoľko dekoratívnych predmetov, ktoré zútulňujú váš domov. A tipujeme aj to, že k vašej obývačke patrí aj kuchyňa, alebo od nej nemáte ďaleko. Aj keď sa to možno nezdá, aj kuchyňa sa dá zútulniť správnymi doplnkami a premeniť na modernú gastronomickú svätyňu.

Medzi tieto detaily patria mlynčeky na korenie. Preto sme tie naše poňali v skutočne nápaditom, škandinávskom štýle, takže sa dokonale hodia do každej domácnosti. Mlynčeky kombinujú bezchybný mlecí mechanizmus CrushGrind s jedinečnými farebnými dizajnmi, ktoré boli vytvorené špeciálne pre nás.

Telo mlynčeka je vyrobené z odolnej keramiky dostupnej v sivej, bielej alebo bordovej farbe, prípadne môže byť vyrobené z masívneho svetlého duba, čierneho jaseňa alebo hnedého orecha. Hlava každého mlynčeka je potom drevená, čo vytvára výrazný kontrast materiálov, ktoré vám nevyklznú z ruky.

Samotný mlecí mechanizmus má 14 stupňov hrubosti a poskytuje sa naň záruka 25 rokov. Mlynček sa tak môže stať rodinnou pamiatkou, ktorá sa bude odovzdávať medzi generáciami kuchárov a odovzdávať ducha známych receptov, ktoré pre vás varili vaši blízki.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments