💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Vo svojej kuchyni máte isto celú radu surovín, pri ktorých s určitosťou neviete, aký je ich pôvod. Je jasné, že v dnešnej dobe nie je možné nakupovať všetky suroviny z lokálnych zdrojov, od známych farmárov a pestovateľov, no jednako pokiaľ varíte zo surovín, ktoré vám do rúk vložili tí, ktorí ich sami vypestovali či odchovali, verte, že sa vám z takej suroviny bude ďaleko lepšie variť a jedlo vám bude o to viac chutiť.

V mene priameho obchodu môžete tiež priamo ovplyvniť mnohé veci

V momente, keď si zájdete na farmárske trhy, kde si kúpite napríklad zemiaky, vo väčšine prípadov uskutočníte tzv. direct trade. Pod týmto označením sa rozumie nákup suroviny priamo od zdroja, ktorý danú surovinu vypestoval či odchoval. A presne týmto spôsobom vykupujeme korenie u nás v .pepper..fielde od farmárov v Kambodži. 

Dôvodov, prečo sme sa rozhodli vydať touto cestou, je hneď niekoľko. Tým najdôležitejším je, že vďaka tomu máme dokonalý prehľad o kvalite a sme schopní zaručiť, že nami ponúkané zrnká korenia sú skutočne tým najlepším, čo Kampotské plantáže ponúkajú.

Spravodlivá odmena za priamy predaj

Druhým nemenej dôležitým aspektom sú pre nás financie. Nie však peniaze, ktoré idú nám, ale naopak peniaze, ktoré sú vyplácané farmárom, od ktorých korenie vykupujeme. Len vďaka priamemu kontaktu s nimi máme istotu, že za svoju snahu dostanú adekvátnu finančnú odmenu, z ktorej si neukrajujú svoje percentá priekupníci.

V neposlednej rade je pre nás veľmi dôležité vedieť, od koho korenie získavame. Poznáme príbehy a mená ľudí, ktorí sa každý deň vydávajú na svoje plantáže, kde sa starajú o zrnká korenia. Poznáme ich ženy a deti a taktiež ich sny. Tie sa im snažíme plniť, robiť ich život lepší a prinášať na ich tváre rovnaký úsmev, aký máme my, keď ochutnáme ich korenie. 

Ako vám direct trade chutí? ☺ Nám veľmi!

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments