💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Veríme, že keď sa niečo robí správne a s láskou, vždy to spoznáte. Rok čo rok oceňujete kvalitu a praktickosť našich darčekových súprav a dávate nám tak najavo, že robiť niečo poctivo má naozaj význam. Pripomeňme si, čo robí naše darčeky skutočne osobnými a kto všetko stojí za tým, že sa k vám dostane kvalitný a originálny výrobok.

Ručná výroba z českého skla a dreva

Od samého začiatku si môžete byť istí, že všetko prešlo ľudským dotykom, ktorý výrobku vtlačil niečo, čo nedokáže žiadny stroj. Keďže spolupracujeme s majstrami vo svojom odbore, naša práca je precízne vykonaná do najmenšieho detailu. České sklenené skúmavky, ktoré vyrábame v našej malej českej sklárni, prechádzajú niekoľkonásobnou kontrolou kvality, kým ich sklári v chránenej dielni ručne opečiatkujú dvojitým čiernym podpisom .pepper..field a začnú finálne plniť naším Kampotským korením. 

Môžete si byť istí, že aj každá drevená škatuľka vyrobená v Poličke v Českej republike, v ktorej dostanete naše koreniace poklady, je ručne poskladaná šikovnými rukami. 

Dizajnové kúsky zachraňujú české lesy a pomáhajú

Už niekoľko rokov vám s radosťou ukazujeme, že aj dizajnové predmety môžu byť užitočné alebo dokonca udržateľné. Teraz sme v Českej republike prišli s ďalším novým produktom v podobe zachráneného kartónu, ktorý dokazuje, že nie všetok recyklovateľný materiál musí skončiť v odpadkovom koši. Okrem toho sú všetky kartónové výrobky certifikované FSC (Forest Stewardship Council), čo jednoducho zaručuje, že výrobky podporujú ekologicky najšetrnejšie lesné hospodárstvo. 

Naša krásna luxusná taška, v ktorej vám darček príde, je tiež ručne zostavená v našej krajine. Je vyrobený z papiera, ktorý sa získava ekologickým a ekonomicky výhodným spôsobom (spĺňa aj certifikáciu FSC). Jej luxusnú čiernu saténovú stuhu je radosť rozväzovať, pretože v sebe vždy skrýva niečo krásne!

Všetky naše výrobky sú ako vata

O všetky ručne vyrobené udržateľné materiály sa s láskou staráme. Prepravné škatule sú vyrobené z recyklovaného kartónu a zostavené v chránenej dielni. O to, aby váš darček prišiel krásne zabalený, sa potom vždy postará náš tím. Do drevených krabíc dávajú čierny hodvábny papier a balia do neho všetky naše výrobky. Brúsky z masívneho dreva sú špeciálne balené s maximálnou starostlivosťou naším baliacim tímom, aby sme mohli zaručiť, že sa k vám balík dostane v 100% bezpečí!

Stačí pridať našu brožúru a spoločne s nami objavíte celý svet .pepper..field, návod na vaše nové mlynčeky, o ktoré sa môžete s láskou starať a napísať správu len pre vás. Čo sa v ňom bude písať? Je to prekvapenie. ☺ 

Spolupráca, ktorá má zmysel

Naše ďalšie výrobky z korenia sú vyvinuté v spolupráci s miestnymi menšími spoločnosťami, ktoré rovnako ako my robia svoju prácu s láskou. Môžete tak ochutnať čokoládu s naším Kampotským korením z rodinnej čokoládovne Herůfek v Čejči, pepper gin z malej remeselnej pálenice Landcraft, arašidové maslo s Kampotským korením z Barenuts, čisto rastlinnú vlastnú dielňu z Prostějova alebo sušené mäso Biltong s Kampotským korením z Maso Here. Sme otvorení všetkým dobrým nápadom a robí nám radosť vymýšľať ďalšie výrobky z papriky, ktoré si zamilujete!

A nezabudnime na to najdôležitejšie. Naše Kampotské korenie, ktoré je zmyslom toho všetkého. Ručne zbierané farmármi v Kambodži, o ktorých sa staráme. Láska, s akou sa starajú o každú guľôčku papriky, sa potom prejavuje v celom dizajne našej značky .pepper..field, ktorá rozpráva celý príbeh. Zmyslom tradícií je pokračovať v nich. A hoci si to vyžaduje úsilie a čas, je pre nás potešením odovzdať vám všetko, čo sa za tým skrýva, v našich daroch.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments