💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Sezóna grilovania je konečne v plnom prúde, takže je čas vymyslieť nové recepty, ktoré vám ako majstrovi grilu vyrazia dych. Túto sezónu je sviežosť in a nemusí sa skrývať len v šalátoch alebo nápojoch, ale môžete ju prepašovať aj na rozpálený gril. Naše čerstvé zelené korenie vám v tom pomôže.

Zelené korenie nájdete v niekoľkých variantoch, lyofilizované, teda mrazom sušené čerstvé korenie. Okrem toho aj fermentované korenie alebo zelené korenie v slanom náleve. Hoci ide vždy o guľôčky šťavnatého a mierne pálivého zeleného korenia, spôsob ich spracovania, a teda aj spôsoby použitia na grile sa líšia.

Lyofilizované korenie

Mrazom sušené korenie sú zelené korenie zbavené všetkej vlhkosti. Nebojte sa ho preto vložiť do mažiara, zľahka rozdrviť a pridať napríklad do marinády alebo ním rovno ochutiť mäso. Vysušené a žíznivé kúsky korenia začnú do seba nasávať šťavy z mäsa alebo omáčky a dokonale zvýraznia chuť mäsa alebo vašej obľúbenej koreniacej omáčky - tak ikonickej v čase grilovania.

Čerstvé zelené korenie v soľnom náleve

Ak patríte k ľuďom, ktorí sa nielen radi hrajú s mäsom priamo na grile, ale radi k nemu dokonale doladia aj podávané omáčky, potom je toto korenie určené práve vám. Svieža chuť korenia nakopne omáčku, dodá jej jemný nádych, sviežosť a skvelú rovnováhu chutí, ktoré sa k mäsu tak dobre hodia. Navyše chuť zeleného korenia najlepšie vynikne v tých najjednoduchších omáčkach, takže nad jej prípravou nemusíte dlho premýšľať.

Fermentované zelené korenie

Najlepšia časť. Nie je nič lepšie, ako keď pred hladných priateľov položíte tanier s čerstvo ugrilovaným mäsom. Už budú z vás nadšení, ale vy máte v rukáve ešte jeden trik. Keď im mäso položíte na tanier, posypte ho na záver fermentovaným korením, ktoré prevonia celý pokrm a dodá mu charakteristickú chuť čerstvého zeleného korenia a príjemný náboj, ktorý pošteklí jazyk. Toto korenie je úžasne praktické, nepotrebuje mlynček, a keď ho máte po ruke pri grilovaní, môžete ním vždy jednoducho posypať akékoľvek jedlo, ktoré vďaka niekoľkým jemným a mäkkým guľôčkam okamžite získa sviežu korenistú chuť!

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments