💸   Ochutnajte Kampotské korenie za 3,99 €|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zadarmo do Packety od 60 €

♨️  Naše nové produkty

Vedeli ste, že sa skutočne kvalitné korenie dá používať k lekárskym aj kozmetickým účelom nielen zvnútra, ale tiež povrchovo? Jeden z našich zákazníkov, vážený pán doktor, si dokonca kupuje naše červené Kampotské korenie po kilách a vyrába z neho masť na reumu. Údajne naše korenie obsahuje totiž toľko piperínu ako žiadne iné. A práve piperín je blahodárnou látkou, ktorá pomáha na rôzne neduhy.

1. Korenie má napríklad schopnosť efektívne uvoľňovať dutiny. Stačí len pridať do vriacej vody trochu eukalyptu a korenie v tekutej podobe, ktoré je možné zakúpiť v niektorých špecializovaných obchodoch so zdravou výživou. Uvidíte, že upchatý nos okamžite povolí.

2. S dutinami, ale aj s bolesťou v krku sa dá bojovať vďaka kloktaniu korenia. Ten povarte s trochou soli vo vode, pridajte strúčik cesnaku a elixír nesmrteľnosti je na svete. Nasledovne je nutné sa už len zaprieť a začať ho kloktať, čo prinesie úľavu, pretože roztok funguje ako antiseptikum.

3. Kloktaním korenia zmiešaného s vodou sa dá taktiež zmierniť bolesť zubov. Toho docielite pridaním korenia do horúcej vody, ktorá sa nechá vychladnúť a nasledovne je nutné si s ňou vykloktať. Nezabudnite ale potom navštíviť svojho zubára, aby sa vám na problematický zub pozrel.

4. Korenie je tiež vhodné zmiešať s olejom, v ktorom sa maceruje. Toto mazadlo poslúži napríklad pri bolestiach hlavy. Korenie by malo od bolesti aspoň trochu uľaviť a navodiť príjemný pocit.

5. Podobné mazadlo funguje veľmi dobre tiež na ubolené svalstvo. Korenie stačí zmiešať s rozmarínovým či levanduľovým olejom a postihnuté miesto ním masírovať. Silice svaly príjemne uvoľnia a prekrvia, vďaka čomu sa budú rýchlejšie regenerovať.

6. Korenie môže poslúžiť tiež ako príjemný peeling, vďaka ktorému sa dá zbaviť akné či celulitídy. Zrnká korenia nahrubo nadrvte a zmiešajte s vodou. Následne naneste na tvár a ďalšie problematické miesta a tie vyčistite. Pokiaľ korenie zmiešate s ghí, môžete ho aplikovať na ekzémy, vyrážky a ďalšie pleťové neduhy.

Nezabúdajte na to, že korenie môže pomôcť, ale nie je to zaručený liek. V prípade vážnejších komplikácií je preto vždy lepšie pobaviť sa o svojich neduhoch s lekárom a akúkoľvek kúru s korením následne aplikovať ako doplnok ním doporučeného postupu liečby.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela
Delivery methods
payments