🔥  Akcia 1+1 na čierne Kampotské korenie|🧊   Ochutnajte PEPPER YOUR SAISON!|🚚  Tovar odosielame do 48 hodín

Jednoduchý postup

1. To isté platí pre lososa a kačicu, rozdiel je len v dĺžke údenia. Teplota Big Green Egg by sa mala pohybovať medzi 80 a 100 stupňami Celzia.

2. Oba výrobky ochuťte soľou a korením - lososa červenou soľou a kačicu lyofilizovaným korením. Umiestnite na gril s akoukoľvek zeleninou.

3. Lososa udíme na namočenej drevenej doske z cédrového dreva, ktorá dodá rybe špecifickú sladkú cédrovú príchuť. Kačacie prsia uduste priamo na grile z nehrdzavejúcej ocele. Kačacie prsia očistite a narežte ich cez kožu do stojana. Čím je stojan jemnejší, tým je menej mastný. Grilujte kožou nahor, aby uvoľnený tuk stekal na mäso.

4. V grile sa snažíme udržiavať čo najnižšiu teplotu, aby sme dosiahli čo najdlhší čas údenia.

5. Losos by mal dosiahnuť vnútornú teplotu 49-52 stupňov a kačica 56-59 stupňov. Na zaručenie týchto teplôt môžeme použiť bezdrôtovú sondu Meater a teplotu môžeme sledovať na mobilnom telefóne.

6. Pre výraznejšiu chuť dymu používame drevené štiepky z jablone, ktoré pred údením necháme namočené vo vode, aby sa vytvorilo viac dymu.

Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!

Miriam

Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.

Laco

Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)

Adela

UŽ VÁM NIČ NEUTEČIE

Chcete vedieť ako sa pestuje najlepšie korenie sveta a získať našu brožúru Príbeh korenia?
Radi by ste ako prvý vedeli o akčných novinkách? Zakoreňte u nás svoju e-mailovú adresu! A žiadna guľôčka už Vám neutečie.

Delivery methods
payments