🔥  Akcia 1+1 na čierne Kampotské korenie - platí len do konca augusta!|⏱  Produkty bez gravírovania sa odosielajú do nasledujúceho dňa

Jednoduchý postup

1. To isté platí pre lososa a kačicu, rozdiel je len v dĺžke údenia. Teplota Big Green Egg by sa mala pohybovať medzi 80 a 100 stupňami Celzia.

2. Oba výrobky ochuťte soľou a korením - lososa červenou soľou a kačicu lyofilizovaným korením. Umiestnite na gril s akoukoľvek zeleninou.

3. Lososa udíme na namočenej drevenej doske z cédrového dreva, ktorá dodá rybe špecifickú sladkú cédrovú príchuť. Kačacie prsia uduste priamo na grile z nehrdzavejúcej ocele. Kačacie prsia očistite a narežte ich cez kožu do stojana. Čím je stojan jemnejší, tým je menej mastný. Grilujte kožou nahor, aby uvoľnený tuk stekal na mäso.

4. V grile sa snažíme udržiavať čo najnižšiu teplotu, aby sme dosiahli čo najdlhší čas údenia.

5. Losos by mal dosiahnuť vnútornú teplotu 49-52 stupňov a kačica 56-59 stupňov. Na zaručenie týchto teplôt môžeme použiť bezdrôtovú sondu Meater a teplotu môžeme sledovať na mobilnom telefóne.

6. Pre výraznejšiu chuť dymu používame drevené štiepky z jablone, ktoré pred údením necháme namočené vo vode, aby sa vytvorilo viac dymu.

"Naprosto úžasný pepř (hlavně červený). A skvělý přístup k zákazníkům. Tady platí, že jejich přání je, aby všichni byli spokojeni."

Petra

"Chuťově úžasný pepř, krásné balení a design a celkově skvělý projekt, který mne nadchnul!"

Kristýna

"Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)"

Adela

UŽ VÁM NIČ NEUTEČIE

Chcete vedieť ako sa pestuje najlepšie korenie sveta a zdarma získať našu brožúru Príbeh korenia?
Radi by ste ako prvý vedeli o akčných novinkách? Zakoreňte u nás svoju e-mailovú adresu! A žiadna guľôčka už Vám neutečie.

Delivery methods
payments