🔥  Akcia 1+1 na čierne Kampotské korenie - platí len do konca augusta!|⏱  Produkty bez gravírovania sa odosielajú do nasledujúceho dňa

Ingrediencie

  • 1 hlava cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ
  • biele kampotské korenie
  • 2 žĺtky
  • 1 čajová lyžička dijonskej horčice
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • 2 dl údeného oleja
  • 1 malá čierna hľuzovka (odporúčame Hľuzovky od Markéty)

Autor: Petr Pejřimovský

Postup

1. Cesnak opečte so soľou, korením a olivovým olejom.

2. V miske zmiešajte žĺtky s citrónovou šťavou, dijonskou horčicou, soľou a korením.

3. Do tejto zmesi veľmi pomaly zašľahajte údený olej.

4. Pridajte pastu z pečeného cesnaku.

5. Všetko spolu premiešajte a podávajte so strúhanou hľuzovkou.

"Naprosto úžasný pepř (hlavně červený). A skvělý přístup k zákazníkům. Tady platí, že jejich přání je, aby všichni byli spokojeni."

Petra

"Chuťově úžasný pepř, krásné balení a design a celkově skvělý projekt, který mne nadchnul!"

Kristýna

"Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)"

Adela

UŽ VÁM NIČ NEUTEČIE

Chcete vedieť ako sa pestuje najlepšie korenie sveta a zdarma získať našu brožúru Príbeh korenia?
Radi by ste ako prvý vedeli o akčných novinkách? Zakoreňte u nás svoju e-mailovú adresu! A žiadna guľôčka už Vám neutečie.

Delivery methods
payments