Špenátový hummus
Ingrediencie na 6 porcií
- 1 balenie cíceru Bonduelle Vapeur
- 1 hrsť čerstvého baby špenátu
- 2 lyžice tahini pasty
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 1 lyžica oleja
- 1 rovná lyžička mletého rímskeho kmínu
- 1 menší strúčik cesnaku
- Mleté biele Kampotské korenie
Kampotská soľ - Voda podľa potreby
K podávaniu
- Krekry
- Klíčky a výhonky
- Fermentované Kampotské korenie
- Čerstvá zelenina podľa chuti
Autor: Bonduelle
Doba prípravy: 20 min
Postup
1. Cícer vysypte do sitka, prepláchnite vodou a nechajte odkvapkať.
2. Preneste do mixéra spolu so špenátom, tahini pastou, citrónovou šťavou, olejom, rímskym kmínom, nakrájaným cesnakom, čerstvo mletým bielym korením, štipkou soli a trochou vody. Mixujte na hladkú pastu.
3. Podľa potreby prilievajte vodu a ďalej mixujte na požadovanú konzistenciu. Tá by nemala byť úplne hustá, ale ani príliš riedka, aby nestekala z krekrov.
4. Na krekry alebo pečivo naneste hummus a ozdobte výhonkami alebo klíčkami podľa chuti. Nezabudnite na chrumkavé fermentované Kampotské korenie.
Dobrú chuť!
Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!
Miriam
Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.
Laco
Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)
Adela