Rib eye steak, zemiaková kaša, pancetta a vajcia
Ingrediencie (4 porcie)
- Hovädzí steak, 4 kusy po 200 g
- 12 malých zemiakov
- 150 g pancetty
- Čerstvé bylinky
- Vajcia
- Extra panenský olivový olej
- Čierne Kampotské korenie
- Soľný kvet - Fleur de Sel
Autori: Matteo De Carli a Ondra Hutník
Postup
1. Okolo steaku rozložte čerstvé bylinky. Steak osolíme, okoreníme a pridáme olej.
2. Baby zemiaky varte 12 minút vo vode.
3. Vložte do steaku Meater, nastavte požadovanú teplotu. A mäso ugrilujte.
4. Do liatinového hrnca pridajte extra panenský olivový olej, maslo a pancettu. Po 7-8 minútach varenia pancetty nakrájajte baby zemiaky, pridajte čerstvé bylinky, soľ a Kampotské korenie.
5. Obráťte mäso a potom zemiaky. Po chvíli steak vyberte a dajte ho na teplé miesto odpočívať.
6. K zemiakom a pancette pridajte vajcia. Mäso nakrájajte na plátky, osoľte a okoreňte čiernym kampotským korením. A sme hotoví.
Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!
Miriam
Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.
Laco
Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)
Adela