Omeleta zo pštrosieho vajca s ovčou bryndzou, hubami a lyofilizovaným korením
Ingrediencie
Na 10 porcií
- 1 pštrosie vajce (možno nahradiť 20 slepačích vajec z voľného chovu)
- 200 g ovčej bryndze
- 400 g šampiňónov portobello, smržov
- 100 g baby špenátu
- 200 g reďkoviek
- 50 ml slnečnicového oleja
- Zelené lyofilizované Kampotské korenie
- Soľný kvet
Autor: Mateo De Carli
Postup
1. Vezmite väčšiu panvicu typu Paella a položte ju na rozpálený gril. Do panvice pridajte slnečnicový olej a nechajte ho zohriať.
2. Huby nakrájajte na menšie kúsky. Dajte ich na panvicu a orestujte.
3. Rozbite pštrosie vajce kladivom alebo aku vŕtačkou. Orestované huby zalejte vajíčkom a premiešajte.
4. Keď je vajce takmer hotové, nadrobte naň ovčiu bryndzu, posypte ju nakrájanými reďkovkami a ozdobte lístkami baby špenátu.
5. Dochuťte soľou a zeleným lyofilizovaným korením.
6. Odstráňte panvicu z grilu a omeletu nakrájajte na porcie.
Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!
Miriam
Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.
Laco
Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)
Adela