Carpaccio z tuniaka, burrata, cherry paradajky, biele Kampotské korenie
IngrediencIe
- Tuniak 400g
- Burrata 125 g (odporúčame MozzarellArt)
- Cherry paradajky 8 ks
- Pažítka
- Soľ
- biele Kampotské korenie
- extra panenský olivový olej
Autor: Matteo de Carli
Postup
1. Tuniaka nakrájajte na tenké plátky a položte na tanier. Paradajky nakrájajte na plátky a položte ich na tuniaka.
2. Burratu rozbijeme lyžicou a pridáme k tuniakovi. Pažítku nakrájajte a položte na tanier.
3. Dochuťte extra panenským olivovým olejom, soľnými vločkami a bielym Kampotským korením.
4. Slúži ako príjemné privítanie na začiatku grilovania.
Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!
Miriam
Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.
Laco
Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)
Adela