🔥  Akcia 1+1 na čierne Kampotské korenie - platí len do konca augusta!|⏱  Produkty bez gravírovania sa odosielajú do nasledujúceho dňa

Ingrediencie

  • Bravčová kotleta s kosťou 250 - 300 g
  • Zelená špargľa 6 ks
  • Zemiaky 6 ks
  • Smrčok jedlý 50 g
  • Demi glace 50 ml
  • Smetana 50 ml
  • Medvedí cesnak 10 listov
  • Sádlo
  • Soľný kvet
  • Čierne Kampotské korenie

Autor: Ondřej Hutník

Postup

1. Zemiaky nakrájajte na 6 rovnakých častí a opečte ich na sadle do mäkka.

2. Bravčovú kotletu osolíme a okoreníme čiernym kambodžským korením.

3. Položte na rozpálený gril a grilujte z každej strany asi 10 minút, ochuťte niekoľkými lístkami medvedieho cesnaku.

4. Medzitým orestujte smrčok jedlý, zalejte demi glace a smotanou a niekoľko minút povarte. Dochuťte soľou a čiernym Kampotským korením.

5. 2 minúty pred dopečením mäsa pridajte na gril zelenú špargľu a grilujte ju 1 minútu z každej strany.

6. Bravčovú kotletu vyberieme z grilu, pridáme konfitované zemiaky, ktoré sme predtým zbavili tuku, a zalejeme smržovou omáčkou. Ozdobte grilovanou zelenou špargľou a lístkami čerstvého medvedieho cesnaku.

"Naprosto úžasný pepř (hlavně červený). A skvělý přístup k zákazníkům. Tady platí, že jejich přání je, aby všichni byli spokojeni."

Petra

"Chuťově úžasný pepř, krásné balení a design a celkově skvělý projekt, který mne nadchnul!"

Kristýna

"Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)"

Adela

UŽ VÁM NIČ NEUTEČIE

Chcete vedieť ako sa pestuje najlepšie korenie sveta a zdarma získať našu brožúru Príbeh korenia?
Radi by ste ako prvý vedeli o akčných novinkách? Zakoreňte u nás svoju e-mailovú adresu! A žiadna guľôčka už Vám neutečie.

Delivery methods
payments