BABA GANOUSH s lyofilizovaným Kampotským korením
Ingrediencie
- 2 malé baklažány
- 2 strúčiky cesnaku
- 4 lyžice olivového oleja
- soľ
- lyofilizované Kampotské korenie
- 2 lyžice tahini pasty
- vetvička petržlenovej vňate
- 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
Autor: Petr Pejřimovský
Postup
1. Baklažány upečte a spáľte.
2. Vydlabte mäkkú dužinu a nakrájajte ju nožom.
3. Dochuťte cesnakom, soľou, lyofilizovaným kambotským korením, olejom, citrónovou šťavou a pastou tahini.
4. Podávejte ozdobené petrželkou.
Darčekové balenie
Odkaz som našla v známom mesačníku a keďže s blížili synove meniny a syn rád varí, hneď som objednala darčekové balenie. Prišlo krásne zabalené, syn sa potešil. A ešte to má aj peknú myšlienku, čo ma potešilo najviac. Držím tomuto konceptu palce!
Miriam
Tovar luxusne zabalený
Tovar luxusne zabalený veľká spokojnosť. Výhodný nákup určite ešte budem objednávať.
Laco
Fantastický obchod
Fantastický obchod, úžasná komunikácia, krásny vizuál stránky, perfektné produkty! :-)
Adela